PER NE.

Lagja e urbanizuar Babanaj. lokacioni gjindet ne magjistralen Peje Decan, nje (1) kilometer nga salla e sporteve ne Peje. Kompleksi urban Babanaj eshte konceptuar me standardet me te larta ne lamine e Arkitektures dhe Ndertimtarise bashkekohore. Me te hyre ne kete kompleks perjetohet harmonia ne mes natyres dhe elementeve te ndertuara arkitektonike.

Komunikimi ne kete kompleks urban zhvillohet mbi infrastrukture bashkekohore, rruge dhe trotuare te gjera, shesh per soditje dhe shetitore te ndriquara e te mveshura me gjelbrim. Ne kuader te infrastruktures jane te rregulluara oborret e shtepive, instalimet e ujesjellesit dhe kanalizimit, ngrohja qenrore, furnizimi me energji elektrike.

Lokacioni eshte i pozicionuar mu ne mes te vegjetacionit te bujshem rrëzë bjashkeve dhe i pershkuar nga ajri i paster qe rreshqet nga majat e Alpeve Shqiptare, qe njikohsisht ndriqohet maksimalisht me rrezet e diellit pergjat tere dites.

Projektet

Foto.

Clients

Clients.

MAKE A DIFFERENCE.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.

review1

“Phasellus vulputate turpis tincidunt, aliquam quam in, accumsan massa. Donec feugiat ultrices molestie etiam venenatis.”

OXANA GRAND

review3

“Nunc enim massa, rhoncus id ipsum consequat, pharetra tempor mi. Praesent cursus magna sit augue pulvinar commodo”

HANNAH THOMPSON

review2

“Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia sed sed odio massa.”

EMILY ROSE

GET IN TOUCH

Contact.

LET’S TALK.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.